درب سکشنال

اگر قصد خرید درب سکشنال زیرسقفی برقی را دارید، لازم است پیش از آن، اطلاعات کاملی از این درب داشته باشید و در نهایت با توجه به ویژگی های آن تصمیم نهایی خود را برای خرید بگیرید؛ اما به طور کلی باید بگوییم که امروزه دغدغه بسیاری از افراد، محافظت مطمئن از درب ساختمان های تجاری، مسکونی و اداری و ... است. درب برقی امروزه گزینه های بسیار مناسبی هستند و به دلیل کاربردهای بسیار زیادی که دارند، توجه بسیاری از افراد را به سمت خود جلب کرده اند. دلیل خرید درب سکشنال زیرسقفی برقی تنها محافظت از ورودی های ساختمان ها نیست، بلکه امروزه دربی طراحی می شوند که علاوه بر کیفیت بالا، از ظاهر بسیار زیبایی هم برخوردارند. نمای ساختمان شما با استفاده از این نوع از درب ها چند برابر می شود. در این مقاله با معرفی این نوع از درب ها، نحوه عملکرد آن ها، ویژگی ها، تفاوت آن ها با دیگر درب ها و بررسی مزیت ها و معایب آن ها در خدمت شما عزیزان هستیم.

درب سکشنال

قیمت خرید درب سکشنال

قیمت درب سکشنال با یکدیگر متفاوت است و ما در اینجا قیمت درب سکشنال زیرسقفی را موردبررسی قرار می دهیم. قیمت درب سکشنال زیرسقفی به موارد متعددی بستگی دارد. به عنوان مثال می توان به برندهای مختلف اشاره کرد که هر کدام قیمت متفاوتی را ارائه می دهند. مورد بعدی که در تعیین قیمت این نوع از درب ها بسیار تأثیرگذار است، نوع موتور استفاده شده در درب است. ابعاد و وزن درب نیز، مشخص کننده قیمت نهایی درب خواهند بود. نوع پنل استفاده شده در درب نیز بر روی قیمت درب تأثیرگذار است. اما به طور کلی باید بدانید که اجزا و قطعات مکانیکی در این نوع درب ها بسیار زیاد هستند و علاوه بر بالا بودن تعدادشان، سیستم پیچیده ای هم دارند. به همین دلیل است که درب سکشنال زیرسقفی برقی نسبت به دیگر درب ها، از قیمت های بالاتری برخوردار هستند.

قیمت خرید درب سکشنال

درب سکشنال زیرسقفی برقی چیست؟

امروزه در بسیاری از پروژه های عمرانی، تنها از درب اتوماتیک استفاده می شود و دیگر خبری از درب کرکره ای قدیمی نیست. همچنین از بین درب اتوماتیک نیز، توصیه می شود از درب سکشنال در ورودی های ساختمان ها استفاده کنند، زیرا عملکرد بی نظیر آن ها اثبات شده است. جالب است بدانید که این نوع از درب ها در نمایشگاه انگلستان به عنوان امن ترین درب ها شناخته شده اند. درب سکشنال از چند پنل مختلف تشکیل شده اند و حرکت آن ها به صورت 90 درجه است. در زمانی که درب ها باز می شوند، تمامی پنل ها در ارتفاع 20 سانتی متری و در موازات سقف قرار می گیرند و همچنین باید بدانید که نیازی به محل پارک اضافی در جلوی درب برای خودروها در هنگام بسته بودن درب ها نخواهد بود. سیستم کوک فنر دستگاه وظیفه دارد بار اصلی وزن درب را تحمل کند و به همین دلیل تعداد تردد در درب سکشنال زیرسقفی برقی بی اندازه است. علاوه بر این مورد، این ویژگی موجب می شود موتور دستگاه فشار کم تری را تحمل کند و در نهایت باعث افزایش طول عمر موتور درب می شود. از لحاظ معماری نیز، درب سکشنال را دارای زیبایی چشم نواز می دانند و از مهم ترین قابلیت آن، می توان به امکان همخوانی با هر نمایی اشاره کرد. در کل باید بگوییم که این درب ها دارای کیفیت و امنیت بسیار بالایی هستند و به همین دلیل روزبه روز تمایل به خرید آن افزایش پیدا می کند. در ادامه به بررسی ویژگی های این نوع از درب ها می پردازیم.

درب سکشنال زیرسقفی برقی چیست

انواع درب سکشنال برقی

این درب ها امروزه در انواع مختلفی طراحی و تولید می شوند. موقعیت استفاده از این درب ها متفاوت است و البته بسته به نوع کاربرد موردنیاز، درب مختلفی طراحی شده اند. در این بخش از مقاله به معرفی انواع این درب ها می پردازیم:

درب سکشنال صنعتی

  • این نوع از درب ها در ورودی ها کارخانه ها و سوله ها استفاده می شود. این نوع از درب ها ابعاد بزرگ تری دارند و از این جهت نمی توانید آن ها در طرح ها و رنگ های متفاوت در بازار پیدا کنید. نصب درب سکشنال صنعتی به سه روش انجام می شود. حالت های مختلف آن ها عبارت است از زاویه دار، نود درجه و عمود بازشو. این درب ها به گونه ای طراحی شده اند که فضای بسیار زیادی را در ورودی در اختیار افراد قرار می دهند. به همین دلیل است که ماشین های تخلیه بار به راحتی می توانند داخل شده و بار خود را تخلیه کنند.

درب پارکینگ زیرسقفی مخصوص آتش نشانی

  • درب سکشنال زیرسقفی برقی مخصوص آتش نشانی تقریباً مشابه با درب صنعتی هستند. البته تفاوت هایی هم با یکدیگر دارند که از مهم ترین آن ها می توان به سرعت باز و بسته شدن درب ها اشاره کرد. همان طور که می دانید، سرعت عملکرد در ایستگاه های آتش نشانی اهمیت بسیار زیادی دارد و به همین دلیل لازم است درب ها با سرعت بیش تری باز شوند. برای باز شدن درب زیرسقفی مخصوص آتش نشانی از موتورهای گیربکسی استفاده می شود.

درب سکشنال زیرسقفی مخصوص ساختمان ها

  • نصب این نوع از درب ها به دو صورت زاویه دار و نود درجه انجام می شود. این درب ها دارای موتور کشنده بوده و به طور کلی دارای کیفیت بسیار بالایی هستند. پنل های این نوع از درب ها پیدا بوده و به همین دلیل لازم است علاوه بر امنیت بالا، دارای نما و ظاهر خوبی باشند.
انواع درب سکشنال برقی

آشنایی با درب سکشنال پارکینگ

برخی از مهم ترین ویژگی های درب سکشنال عبارت اند از:

  • در صورت نیاز و یا تمایل، می توانید درب نفر یا هر تعداد پنجره ای که بخواهید را به این درب ها اضافه کنید.
  • این نوع از درب ها تنها برای ورودی ساختمان ها کاربردی نیستند، بلکه می توان از آن ها برای مراکز صنعتی، انبارها و کارخانه ها نیز استفاده کرد.
  • این درب ها در حالت بازشوی، ارتفاع بسیار زیادی دارند و می توان علاوه بر زاویه نود درجه، عملکرد آن ها را به صورت گیوتینی و زاویه دار نیز درآورد.
  • از سیستم ضد سقوط در درب سکشنال استفاده می شود و این سیستم در زمانی که کابل ها و فنرها به درستی عمل نکنند، می تواند از سقوط درب و در نهایت از خطرات احتمالی جلوگیری نماید.
  • ساندویچ های پنل درب سکشنال زیرسقفی برقی از جنس ورق های فولادی است و در داخل آن ها نیز از خمیر پلی اورتان استفاده شده است.
  • ساندویچ های پنل سقفی به طور خاصی پردازش شده اند و به دلیل استحکام بسیار بالایی که دارند، در برابر انواع ضربه ها مقاوم هستند.
  • پنل ها امروزه در رنگ های مختلفی طراحی و تولید می شوند و می توانید آن ها را در طرح های ماکروویو، شیاردار و یا قاب دار کلاسیکی خریداری کنید.
  • حدود 25 هزار چرخه باز و بسته، به عنوان عمر مفید یراق آلات برآورد شده است و این مشخصه بیانگر عمر مفید یراق آلات درب تا حدود 10 سال است.
  • جمع شدن یا باز شدن پنل های درب سکشنال زیرسقفی برقی با استفاده از تأمین نیروی اولیه توسط موتور درب سکشنال انجام می شود. این موتورها با نام موتور درب زیرسقفی نیز شناخته می شوند.
  • امروزه 4 مدل از موتورهای درب سکشنال وجود دارد که دارای انواع مختلفی اعم از 1200، 1000، 800 و 650 هستند.
  • البته لازم است نوع آن ها به گونه ای انتخاب شود که کاملاً متناسب با وزن و اندازه درب باشند تا در مدت طولانی، آسیب نبینند.
آشنایی با درب سکشنال پارکینگ

عملکرد درب سکشنال زیرسقفی برقی

در بخش قبلی در رابطه با ویژگی های درب سکشنال صحبت کردیم. اکنون قصد داریم نحوه عملکرد آن را توضیح دهیم:

  • همان طور که پیش از این هم اشاره کردیم، درب سکشنال از چندین پنل تشکیل شده اند و باید بدانید اتصال این پنل ها به یکدیگر با استفاده از لوله های فولادی انجام می شود.
  • از ریل های جانبی در این نوع از درب ها استفاده شده است و همین ریل ها، باعث می شوند درب ها در حالت باز، از حالت عمودی به افقی و در حالت بسته، به حالت موازی با سقف درآیند.
  • این نحوه عملکرد ریل های جانبی درب سکشنال، موجب می شود تا میزان بازشو در عرض و ارتفاع به بهترین شکل ممکن باشد.
  • به دلیل حالت باز و بسته شدن درب ها به شکلی که در بالا توضیح دادیم، نام درب زیرسقفی را به آن ها اختصاص داده اند.
  • استفاده از این درب ها اصلاً پیچیده نیست و تمام افراد می توانند به راحتی از آن استفاده کنند. به همین دلیل است که امروزه در بسیاری از ساختمان ها، به دنبال خرید درب سکشنال زیرسقفی برقی هستند.
  • همچنین بد نیست بدانید که در تا دور درب، عایق بندی فوق العاده ای انجام می شود و به دلیل کیفیت قابل قبول تبادل حرارتی خارج و داخل پارکینگ، مصرف انرژی تا حد بسیار زیادی کاهش پیدا می کند.
  • همچنین خواهید دید که در هنگام باز شدن، درب ها به صورت جدا جدا باز می شوند. این قابلیت باعث شده است که امکان استفاده حداکثری از فضای پارکینگ وجود داشته باشد.
عملکرد درب سکشنال زیرسقفی برقی

مقایسه درب سکشنال سقفی با کرکره برقی

درب سکشنال سقفی با درب کرکره ای برقی تفاوت های بسیار زیادی دارد و ما قصد داریم در این بخش از مقاله در رابطه با این تفاوت ها صحبت کنیم. همچنین در پایان بخش خواهید دانست که چرا امروزه، بیش تر افراد تمایل دارند از درب سکشنال استفاده کنند.

به طور کلی زمانی که بخواهید برای ورودی پارکینگ ساختمان خود دربی را انتخاب کنید، معمولاً دو گزینه پیش رو دارید؛ استفاده از درب کرکره ای و یا استفاده از درب سکشنال. درست است که در بسیاری از موارد این دو نوع درب را شبیه به هم می دانند، اما باید بگوییم که تفاوت های اساسی با یکدیگر دارند. برخی از این تفاوت ها به قطعات مورداستفاده، نوع نصب، دوام و قیمت آن ها برمی گردد. در بخش های قبلی ویژگی درب سکشنال سقفی را بیان کردیم، اکنون با بیان ویژگی های درب کرکره ای، می توانید آن ها را با یکدیگر مقایسه کنید.

درب کرکره ای:

  • در این نوع از درب ها، در ابتدا درب به شکل رول دور خود می پیچید و در نهایت در بالا جمع می شود.
  • از این نوع درب ها معمولاً در ورودی های ساختمان های تجاری، صنعتی و ... استفاده می شود.
  • با نام های دیگری نیز این نوع از درب ها را می شناسند، اما معمولاً در بازار با نام درب کرکره ای به فروش می رسند.
  • عمر این نوع درب ها زیاد است و به دلیل دوام بسیار بالایی که دارند، آن چنان نیازی به تعمیر ندارند.
  • در صورت نیاز به تعمیر نیز، نسبت به درب سکشنال زیرسقفی برقی ارزان تر هستند.
  • درب سکشنال نیاز به اتصال به سقف دارند، درصورتی که درب کرکره ای برای نصب، نیازی به اتصال به سقف نخواهند داشت.
  • در صورت خرابی قسمتی از درب، باید تمامی درب را به طور کامل تعویض کنید.
  • در مقایسه با درب سکشنال در برابر ضربه، استحکام کم تری دارند و از این جهت امنیت آن ها نیز کم تر از درب سکشنال زیرسقفی برقی است.
مقایسه درب سکشنال سقفی با کرکره برقی

مزایای استفاده از درب سکشنال

به طور کلی باید بدانید که این نوع از درب ها، نسبت به مدل های دیگر همچون درب رول اتوماتیک و آپ از مزیت های بیش تری برخوردار هستند. در این بخش از مقاله جهت افزایش اطلاعات شما عزیزان، در رابطه با مزیت های این نوع از درب ها صحبت می کنیم.

  • مهم ترین مزیت این نوع درب ها، امنیت بالای آن ها است. با استفاده از این درب ها، امکان ورود غیرمجاز به ساختمان ها وجود نخواهد داشت.
  • در این نوع از درب ها از سنسور مادون قرمز استفاده می شود. دلیل استفاده برخورد نکردن درب با موانع است؛ بنابراین می توان گفت که امکان برخورد درب با اشخاص یا خودروها غیرممکن است.
  • همان طور که در بخش های قبلی هم اشاره کردیم، درب سکشنال زیرسقفی برقی به گونه ای طراحی شده اند که کاملاً ضد سقوط هستند.
  • برای نصب در فضاهای کوچک بسیار مناسب اند، زیرا برای باز شدن تنها به 20 سانتی متر ارتفاع از سقف نیاز دارند.
  • به تعداد بی نهایت امکان باز و بسته شدن آن ها وجود دارد. به دلیل آن که سیستم کوک فنر بیش ترین فشار را تحمل می کند، موتور درب فشار کم تری را تحمل خواهد کرد.
  • در انواع نمای ساختمان ها، می توان از این نوع درب ها استفاده کرد. امروزه در رنگ ها و طرح های متنوعی در بازار موجود است و به فروش می رسد.
  • جنس پنل های به کاررفته در این درب ها به گونه ای است که می توانند در برابر سرما و گرما، عایق بسیار خوبی باشند. همچنین در مصرف انرژی نیز صرفه جویی می شود.
  • عمر این درب ها به دلیل متریال های باکیفیت، بالا است و دارای کمترین فرسایش در برابر شرایط آب و هوایی مختلف هستند.
  • سیستم درب به گونه ای است که در هنگام باز و بسته شدن، صدایی که موجب آزار و اذیت دیگران بشود بلند نخواهد شد.
  • در هنگام قطعی برق، می توان از سیستم خلاص کن دستی آن استفاده کرد؛ بنابراین باز و بسته شدن درب در هنگام نبود برق نیز امکان پذیر است.
مزایای استفاده از درب سکشنال

ویژگی های درب سکشنال زیرسقفی

درب سکشنال زیرسقفی به دلیل قرار گرفتن زیر سقف، انعطاف پذیری بالایی در نصب دارند. این امکان را به شما می دهند که حتی در فضاهای کوچک و محدود، از آن ها استفاده کنید. آیا به دنبال دربی هستید که هم اتوماتیک و هم دستی قابل استفاده باشد؟ درب سکشنال زیرسقفی دارای این ویژگی منحصر به فرد هستند که به شما این امکان را می دهند. یکی از جوانب حائز اهمیت برای هر ساختمان، امنیت آن است. با خرید درب سکشنال زیرسقفی، می توانید از امنیت بالایی برخوردار شوید. این درب ها نسبت به دیگر گزینه ها، از استحکام و دوام بسیار بالایی برخوردار هستند. باور کنید یا خیر، در صورت خرابی قطعات درب، نیازی نیست که کل درب را تعویض کنید. قسمت های مختلف درب از یکدیگر جدا می شوند و این امکان را به شما می دهند که به راحتی قطعات آسیب دیده را تعویض کنید. برای پوشش پنل های فولادی درب سکشنال زیرسقفی، از رنگ های الکترواستاتیک استفاده می شود. این امر باعث می شود که شما بتوانید در هر شرایط آب و هوایی، از این درب ها استفاده کنید، بدون اینکه نگران زنگ زدن یا آب شور شدن آن ها باشید. با توجه به ویژگی ها و مزایای درب سکشنال زیرسقفی، می توان گفت که این درب ها یکی از بهترین گزینه ها برای ورودی پارکینگ ساختمان ها هستند. از امنیت بالا، عملکرد برتر، و قابلیت تعمیر آسان آن ها می توانید بهره وری بیشتری برای ساختمان خود به دست آورید.

درست است که مزیت های این نوع از درب ها آن قدر زیاد است که امروزه بسیاری از افراد ترغیب می شوند از آن ها در ورودی ساختمان های خود استفاده کنند؛ اما به هرحال هر وسیله ای علاوه بر مزیت هایش، دارای معایبی هم است که بهتر است در مورد آن ها نیز اطلاعات کافی داشته باشید. به این منظور این بخش از مقاله را به بیان معایب درب سکشنال اختصاص داده ایم.

معایب درب سکشنال زیرسقفی عبارت است از:

  • همان طور که می دانید امروزه درب اتوماتیک در انواع مختلفی طراحی و تولید می شود که درب سکشنال زیرسقفی از گران ترین درب اتوماتیک به شمار می آیند.
  • در این نوع از درب ها، قطعات پیچیده ای استفاده شده است و به همین دلیل نسبت به دیگر درب ها، لازم است در نگهداری و مراقبت از آن ها دقت بیش تری داشته باشید.
  • استفاده از درب سکشنال زیرسقفی برقی برای افرادی که در مناطق صنعتی زندگی می کنند، توصیه نمی شود.
  • درب سکشنال برای فضاهای کوچک ، مناسب تر هستند و بهتر است اگر برای فضایی بزرگ نیاز به درب دارید، به سراغ درب سکشنال زیرسقفی نروید.
ویژگی های درب سکشنال زیرسقفی
Facebook linkedin Instagram
پشتیبانی
پشتیبانی آنلاین
پاسخگو
8378 678 0912